Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξε η Natalie Portman με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Benjamin Millepied σε στενό κύκλο 60 ατόμων! Η εβραϊκή τελετή έγινε πριν από δυο μέρες σε ιδιωτικό σπίτι στην πόλη Big Sur της California, έξι μήνες αφότου ξέσπασαν οι φήμες περί «κρυφού γάμου», όταν, στα φετινά Όσκαρ, εμφανίστηκαν φορώντας παρόμοια δαχτυλίδια! >>>


Η βραβευμένη ηθοποιός, γνώρισε το γοητευτικό χορογράφο στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μαύρος Κύκνος» το 2009 και αρραβωνιάστηκαν το Δεκέμβριο του 2010, ενώ, η πρωταγωνίστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγαπημένο της, όταν παρέλαβε το Όσακρ πρώτου γυναικείου ρόλου. Αποκαλώντας τον «όμορφη αγάπη μου» τον ευχαρίστησε ολόψυχα που της χάρισε τον πιο σημαντικό «ρόλο» της ζωής της, τη μητρότητα, αφού το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το μικρό Aleph τον Ιούνιο του 2011!

Όσο για την τελετή, δε θα μπορούσε να είναι περισσότερο απλή ενώ δε θύμιζε σε τίποτα τους πομπώδεις χολιγουντιανούς γάμους! Στενός φίλος της 31χρονης ηθοποιού μάλιστα είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν το γάμο στο περιοδικό «American In Touch»: «Ο γάμος είναι για τους κοντινότερους φίλους και συγγενείς. Θα είναι πολύ ήρεμα. Δε θα στείλουν προσκλήσεις και η Natalie μπορεί να μην πάρει καν καινούργιο φόρεμα»!