Εντοπίστηκε στη Λαμία το κρησφύγετο που χρησιμοποιούσε ο Αναστάσιος Θεοφίλου, 30 χρόνων, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στη ληστεία μετά φόνου  σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάρο. >>>

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, εμφανίστηκε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ο οποίος, πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναγνώρισε τον 30χρονο από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Προς το παρόν, πάντως, είναι άγνωστο πότε νοίκιασε το διαμέρισμα ο Θεοφίλου, για πόσο διάστημα το νοίκιασε και ποιο όνομα χρησιμοποίησε.
Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχει αναχωρήσει ήδη, από την Αθήνα, για να μεταβεί στη Λαμία, όπου θα διεξάγει έρευνες.
Η αστυνομία υποστηρίζει ότι, ο 30χρονος, στο χρονικό διάστημα από 16 ως 18 Αυγούστου βρισκόταν στη Λαμία.
Όταν συνελήφθη στην Αθήνα, είχε πάνω του επτά διαφορετικά κλειδιά που δεν είχαν ταυτοποιηθεί. Το ένα από αυτά εικάζεται ότι ανοίγει την πόρτα του συγκεκριμένου διαμερίσματος στη Λαμία.
Επίσης, σύμφωνα, πάντα, με την αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης είχε καταγράψει, σε βιντεοκάμερα, το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Λαμίας και τους γύρω δρόμους.
Οι αστυνομικοί αναζητούν το ποδήλατο που χρησιμοποιούσε και δεν βρέθηκε στο σπίτι των συγγενών του, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.