Την πρόταση ότι το βοηθητικό γήπεδο στο Καυτανζόγλειο πρέπει να μένει ανοιχτό μέχρι τις 11.30 το βράδυ, έξι μήνες το χρόνο, εξέφρασε η ΔΡΑΣΗ.  >>>

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της, το δρομικό κίνημα στην Ελλάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία κι ολοένα αυξάνονται οι δρομείς όλων των ηλικιών που τρέχουν σε δρόμους και πάρκα. Και εξηγεί: «Στη Θεσσαλονίκη το βοηθητικό γήπεδο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο αποτελεί έναν από τους ελάχιστους χώρους όπου μπορούν οι ελεύθερα αθλούμενοι να γυμναστούν. Το ωράριο είναι από το πρωί μέχρι τις 4.00 το μεσημέρι και το βράδυ από τις 8 μέχρι τις 9.30.
Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ανεβαίνει στο Καυτανζόγλειο το βράδυ, λόγω ζέστης και δυνατού ήλιου, υπάρχει ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών να δοθεί περισσότερος χρόνος και να μένει το γήπεδο ανοιχτό μέχρι τις 11.30 το βράδυ, έξι μήνες το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι τέσσερις υπάλληλοι θα προσαρμοστούν σε ένα διαφορετικό ωράριο καθώς θα τελειώνουν στις 12 το βράδυ τη δουλειά τους. Το κοινωνικό όφελος όμως που επιτυγχάνεται από αυτή την μικρή αλλαγή θα είναι τεράστιο καθώς θα εξυπηρετηθούν χιλιάδες κόσμου, που θα μπορούν να μένουν στο γήπεδο και να γυμνάζονται άλλες δύο ώρες. Είναι μια πολιτική απόφαση που θα ξεβολέψει λίγους για λίγο και θα δώσει λύσεις σε πολλούς», τονίζει.