Κακό παιχνίδι στην Τούμπα για λίγους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που πήγαν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα κόντρα στον Πανθρακικό. >>>

Αν αναζητήσουμε δικαιολογίες, θα σταματήσουμε στη θερμοκρασία (έφθασε τους 34 βαθμούς Κελσίου την ώρα του αγώνα) και στο ότι οι γηπεδούχοι έχουν το μυαλό τους στο ματς της Πέμπτης με τη Ραπίντ. Αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει το κακό θέαμα και τις ελάχιστες ευκαιρίες.
"Είναι σημαντικό να κερδίζεις, αλλά υπήρχαν πράγματα για τα οποία είμαι δυσαρεστημένος", είπε ειλικρινέστατα ο Γιώργος Δώνης, ενώ ο Σάββας Παντελίδης, ευχαριστημένος από την εμφάνιση, παραδέχτηκε ότι "δεν ήμασταν τολμηροί".
Κι αυτό είναι αλήθεια. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά στημένοι στην άμυνα, όμως στην επίθεση δεν έδειξαν κάτι... 
Οι του ΠΑΟΚ μπορούν να κρατήσουν το ωραίο γκολ του Αθανασιάδη, την καλή εμφάνιση του Λόρενς, το ότι ο Σαλπιγγίδης τη γλίτωσε με κάκωση και τους τρεις βαθμούς της εντός έδρας νίκη. Οι του Πανθρακικού το ότι έδειξαν πως είναι αποφασισμένοι να μην είναι το ασανσέρ της κατηγορίας κι ότι έχουν αρκετούς παίκτες να στηριχθούν.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Κάτσε, Κουμάλο, Κωνσταντινίδης, Λαζάρ, Ρομπέρ(67 Γιάννου), Γεωργιάδης(75' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης(46 Λόρενς), Αθανασιάδης.
Πανθρακικός (Παντελίδης): Αντίλοβις, Βιγιαχέρο(82' Μιχαλόπουλος), Στάθης, Λουσέρο, Τσέρφα, Μίνγκα(62' Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Κυβελίδης(74' Γωνιάδης), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης.
Γκολ: Αθανασιάδης 57 1-0
Κίτρινες Λουσέρο (2), Λαδάκης (86'), Κάτσε (87').

Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης (Ηπείρου), Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών)