H Μισέλ Τζενέκι, είναι μια νεαρή εμποδίστρια - σπρίντερ από την Αυστραλία κι έχει συγκεντρώσει πάνω της το ενδιαφέρον του Διαδικτύου και, ειδικά, του You Tube. Ο λόγος, όχι τόσο η εμφάνισή της στον τελικό των 100 μ. με εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων της Βαρκελώνης, αλλά... κάτι άλλο: >>>

Παρά το ότι δεν τα κατάφερε στον τελικό του αγωνίσματος (ήρθε πέμπτη) είναι η προθέρμανση της Τζενέκι που... κάνει τη διαφορά και την κάνει διάσημη στο Web.
Πρώτο την ανακάλυψε το sports blog "With Leather", που "κρέμασε" το αυθεντικό βίντεο από την προθέρμανσή της. Η 19χρονη αθλήτρια έχει τη δική της "ρουτίνα" στην προθέρμανση, που όμοιά της δεν υπάρχει! Το βίντεο είχε πολλά σημεία με "σλόου μόσιον", για να χαρούν και οι πλέον αδαείς τις... ικανότητές της στα εμπόδια!
Αυτό, όμως, στάθηκε αιτία να επέμβει η εταιρία που φιλοξενεί το Blog και το βίντεο να κατεβεί ως σεξιστικό! 
Το Blog δεν.. απολογήθηκε ιδιαίτερα, δημιούργησε ένα νέο βίντεο, επίσης σε σλόου μόσιον, αλλά τελικά αναγκάστηκε να το αντικαταστήσει με αυτό που μπορείτε να δείτε και σε ΄μας κι έχει τον τίτλο  "overt celebration of Jenneke and her dancing and running presented in gratuitous slow motion, and with an awful song over it."
Η USA Today πήρε μια πιο.. .σεμνή γωνία από αυτό που αποκαλείται "ο μοναδικός τρόπος χαλαρώματος της Τζενέκι" και προκάλεσε όποιον ενοχληθεί τόσο πολύ, να το επισημάνει!
Μη... γλείφεστε. Η Τζενέκι δε θα βρεθεί στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά η σεξουαλικότητά της θα μας απασχολεί, σίγουρα, για άλλα τέσσερα χρόνια, ως την επόμενη διοργάνωση όπου θα τη δούμε να αγωνίζεται (Θεού θέλοντος)...
Δείτε (και ξαναδείτε) το βίντεο με την Αυστραλέζα σπρίντερ: