lady-gaga-440x330Όποιος νόμιζε ότι η Lady Gaga τα είχε κάνει όλα και δεν θα έβρισκε άλλον τρόπο να μας σοκάρει, έκανε λάθος. Κι αυτήν τη φορά δεν τα κατάφερε με κάτι που φόρεσε, αλλά …. με κάτι που δεν φόρεσε! >>>

 

Η Lady τουίταρε μια φωτογραφία της, που είναι ξαπλωμένη σ’ έναν καναπέ, φορώντας μόνον μια μάσκα στο πρόσωπό της! Όσο για τα απόκρυφά της, αυτά τα κρύβουν… μικροσκοπικοί άνδρες, που σκαρφαλώνουν στο σώμα της –σα να είναι ένας νέος Γκιούλιβερ!

Φωτογράφος είναι ο Steven Klein. Κι η φωτογράφιση έγινε για “το πρώτο μαύρο άρωμα”, το Lady Gaga Fame! Τo άρωμα περιγράφεται ως σκοτεινό κι αισθησιακό. Κι αντίθετα από τις φήμες που το θέλουν να κατασκευάζεται από… αίμα, οι κατασκευαστές διευκρινίζουν ότι έγινε από μπελαντόνα, αιθέρια έλαια, σαφρόν, μέλι, νέκταρ βερίκοκου, ορχιδέα και γιασεμί.

Πριν τη φωτογράφιση, η Γκάγκα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχη. “¨Δε θα ξάπλωνα, ήμουν νευρική. Είχα καιρό να κάνω κάτι παρόμοιο, αλλά είμαι τόσο περήφανη για τη δουλειά του “Steven+I”, που στην πραγματικότητα δεν μπορούσα να κοιμηθώ”, τουίταρε…

Εκτός από τη διαφήμιση, που τα τυπωθεί τον Σεπτέμβριο στα περιοδικά, θα ακολουθήσει ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό και ένα τρίλεπτο φιλμ, για την προώθηση του αρώματος. Φαίνεται πως η Lady Gaga το ΄ριξε στην… ομορφιά ως τον Νοέμβριο.

lady-gaga-440x330