Την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Γιάννη Γκέσιου από την Αναγέννηση Επανωμής, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αρη, ανακοίνωσε, χθες, η ΠΑΕ. >>>

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Αρη. Ολοι ξέρουν τι σημαίνει Αρης για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνουν οι άνθρωποι της διοίκησης και ο Μάκης Κατσαβάκης». Με τη φανέλα της Επανωμής, ο Γκέσιος έπαιξε σε 36 ματς και πέτυχε 12 γκολ. Η ΠΑΕ Αρης ήλθε επίσης σε προφορική συμφωνία με τον 21 ετών αμυντικό Νίκο Παντίδο, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.
Στο πλαίσιο της ριζικής ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας εντάσσεται και η απόφαση της διοίκησης να μην ανανεώσει τη συνεργασία με τον Σάκη Πρίττα, που ενημερώθηκε χτες ότι δεν έχει θέση στα πλάνα του Μάκη Κατσαβάκη. Σε ό,τι αφορά την επίθεση, στον Αρη προτάθηκε εκ νέου ο Βαγγέλης Μάντζιος ενώ για την άμυνα εξετάζεται η περίπτωση του Πέτερ Ντολεζάι.
Τέλος, η ΠΑΕ κατάφερε να διακανονίσει την οφειλή προς τον Καστίγιο, μειώνοντας το χρέος κατά 625.000 ευρώ. Παρεμφερής λύση αναζητείται και για τα συμβόλαια των Ντίκο, Φατί και Σανκαρέ.