Έτοιμος να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ είναι ο Μπονγκάνι Κουμάλο, που χτες ήρθε στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο - στη φωτογραφία με τον αθλητικογράφο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ντίνο Καραμητρούση. >>>
Ο θηριώδης Νοτιοαφρικανός μίλησε για τη σχέση του με τον Σάλμον που τον έπεισε να έρθει στον ΠΑΟΚ και το ματς με την Τότεναμ, ενώ σήμερα θα ταξιδέψει στην Ολλανδία με τον Γιώργο Γεωργιάδη.
«Είμαι μαχητής και στο γήπεδο δίνω το 100%. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω σε σχέση με πέρσι. Μου αρέσει να έχω τη μπάλα στα πόδια. Το ύψος μου με βοηθά σε άμυνα, αλλά και σε επίθεση και γι΄αυτό έχω πετύχει και αρκετά γκολ», δήλωσε ο Κουμαλό, που όλ αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις στην πατρίδα του για να είναι έτοιμος να μπει δυνατά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. 
Ο Γιώργος Δώνης περιμένει στο Ντούρβερθ τον Αφρικανό, αλλά παράλληλα ψάχνει μέσο και επιθετικό, ειδικά μετά το ναυάγιο με τον Μπούντιμιρ. Ως εναλλακτική λύση έχει προεπιλεγεί ο Σάμι Μπανγκουρά του Πανσερραϊκού, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν και την απάντηση του Αργεντινού μέσου.

Σαλπιγγίδης: Ευχαριστώ, δεν θα πάρω
Στο μεταξύ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν σκοπεύει να δώσει συνέχεια στα τουρκικά δημοσιεύματα περί συμφωνίας με την Γκαζιάντεπσπορ. Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτός, αλλά αφενός ο διεθνής επιθετικός έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, αφετέρου δεν τον ενθουσιάζει όνομα της ομάδας και η έδρα της στα βάθη της Τουρκίας