Μόλις τρεις μήνες πέρασαν από τότε που ο Alec Baldwin και η Hilaria Thomas ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους και, ήδη, πέρασαν τα σκαλιά της εκκλησίας! >>>
Ο σταρ που, τελευταία πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά 30 Rock, ο οποίος δηλώνει 54 ετών, και η... δασκάλα του γιόγκα που είναι τουλάχιστον 25 χρόνια μικρότερή του, παντρεύτηκαν χθες, Σάββατο, στον Παλαιό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου, στη Νέα Υόρκη, όπως επιβεβαίωσε ένας φίλος του ζευγαριού, τον οποίο ρώτησαν οι δημοσιογράφοι του σκανδαλοθηρικού περιοδικού People.
Η νύφη -που δήλωσε ότι θα πάρει το επίθετο του Μπάλντουιν- φορούσε ένα μεταξωτό εξώπλατο νυφικό με κρυστάλλινα κουμπιά, σχεδιασμένο από την Amsale, η οποία έντυσε, επίσης, τη μητέρα της και την κόρη του Baldwin, Ireland. Ο Baldwin φορούσε σμόκιν του Tom Ford. 
Ο φίλος της οικογενείας, Matthew Hiltzik, είπε στο περιοδικό ότι "η Hilaria Thomas κι ο Alec Baldwin παντρεύτηκαν το απόγευμα, στον Παλαιό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου, στη Νέα Υόρκη, σε στενό οικογενειακό κύκλο".
Ο αιδεσιμότατος George Deas, ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή, ευλόγησε το γάμο και στα Αγγλικά και στα Ισπανικά, καθώς η νύφη έχει μεγαλώσει, κυρίως, στην Ισπανία. 
Στους καλεσμένους συμπεριλαμβάνονταν η συμπρωταγωνιστρια του Baldwin, Tina Fey και τα αδέλφια του, Stephen και Billy Baldwin. Παραβρέθηκαν, ακόμη, ο Woody Allen με τη γυναίκα του Soon Yi, η Mariska Hargitay, ο Robert Kennedy Jr. και η παραγωγός του Saturday Night Live, Lorne Michaels. 
Η δεξίωση έγινε στο Kimmel Center του Νew York Univercity. 
Στις μέρες που προηγήθηκαν του γάμου, η νύφη μοιράστηκε χαρά και... αγωνία στο Twitter. "ΤΟ να γίνεις νύφη είναι... αγχώδες... ayyyyyyy," τουίταρε την περασμένη Πέμπτη. Οι κακές γλώσσες λένε πως τα tweet της ήταν καλά σχεδιασμένα, αφού, την Τετάρτη είχε τουϊτάρει: "Αν αγοράσω ένα περιοδικό γάμων, ποιο να ΄ναι αυτό"; Και την Παρασκευή, πάλι μέσω twitter, ευχαρίστησε συγκεκριμένο γραφείο που οργανώνει γάμος που "με προετοίμασαν ψυχολογικά και νοητικά να γίνω νύφη"!
Από την πλευρά του, ο Baldwin, που άρχισε να βγαίνει με την Thomas το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε πως του είναι "πολύ σημαντική".