Έξαλλος είναι ο Γιώργος Νικητιάδης με την Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί απαξιώνει το έργο που έγινε στον τομέα του τουρισμού τα τελευταία δύο χρόνια. >>>


Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο πρώην υφυπουργός Τουρισμού μάλιστα είχε επανειλημμένα ενημερώσει την κ. Κεφαλογιάννη ως τομεάρχη Τουρισμού της ΝΔ τους τελευταίους μήνες ενώ όταν έφυγε από το υπουργείο της παρέδωσε και όλους τους φακέλους για να ενημερωθεί.

Ο βασικός λόγος, όμως, που ο Νικητιάδης έχει δυσαρεστηθεί είναι οι εξαγγελίες που έκανε η υπουργός Τουρισμού για την απλοποίηση των διαδικασιών έκδοσης βίζας σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών.

Αυτό επειδή σύμφωνα με τον κ. Νικητιάδη, το εν λόγω εγχείρημα είχε ήδη δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση. Η οποία είχε υπογράψει συμφωνίες για το άνοιγμα επιπλέον visa centers. Όσο για τον περίφημο συντονισμό με το ΥΠΕΞ που ανακοίνωσε η κ. Κεφαλογιάννη, υπάρχει ήδη λέει ο κ. Νικητιάδης.

Ak;omh επί των ημερών του Σταύρου Δήμα στο ΥΠΕΞ είχε συσταθεί επιτροπή των δύο υπουργείων για καλύτερο συντονισμό στα θέματα προξενικών θεωρήσεων, ενώ ο ίδιος ο κ. Δήμας είχε ανακοινώσει την επέκταση των visa centers.