Την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Καλλέ ανακοίνωσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να συνεχίζει να φορά τη φανέλα της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. >>>


   Ο παίκτης που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του «Δικεφάλου του Βορρά» θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι και τη σεζόν 2013-14, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ. «Ο ΠΑΟΚ και ο Νίκος Καλλές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια. Ο 25χρονος σέντερ υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι το νέο του συμβόλαιο, μέχρι και την σεζόν 2013-14. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καλλές ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ επέστρεψε το καλοκαίρι του 2009 και ήδη έχει συμπληρώσει τρεις σεζόν ως μέλος και της πρώτης ομάδας», ανέφερε η ανακοίνωση.

   Αμέσως μετά την υπογραφή του ο Νίκος Καλλές τόνισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι με το που τελείωσε η περσινή σεζόν, όλοι στον ΠΑΟΚ μου έδειξαν ότι ήθελαν να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Κι αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό, ειδικά από την στιγμή που στον ΠΑΟΚ βρίσκονται τόσο μεγάλες προσωπικότητες και άνθρωποι που ξέρουν το μπάσκετ πολύ καλά».
Αναλυτικά είπε...

   Για τη συνεργασία του με τον Σούλη Μαρκόπουλο: «Ιδιαίτερα τα δύο πρώτα χρόνια που δεν είχα μεγάλη συμμετοχή και η ομάδα είχε περισσότερους παίκτες στις θέσεις που αγωνίζομαι, με τον κόουτς δουλέψαμε πολύ, τόσο στις πρωινές, όσο και στις απογευματινές προπονήσεις, αλλά και σε ατομικό επίπεδο και ένα μέρος αυτής της δουλειάς πιστεύω ότι φάνηκε στην περσινή σεζόν κι αυτό που έδειξε θέλω να πιστεύω ότι ήταν θετικό. Δουλέψαμε κι αυτό το καλοκαίρι με τον κόουτς και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και τον ευχαριστώ για την υπομονή που δείχνει και την πίστη που έχει.

   Για τους στόχους της ομάδας: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο κίνητρο για κάθε παίκτη. Αυτό ισχύει και για μένα, αλλά για όλους τους Έλληνες αθλητές. Υπάρχει κι ένας κορυφαίος προπονητής στην ομάδα και για αυτό πιστεύω ότι όλα μπορούν να είναι καλύτερα, αν μη τι άλλο από πέρσι, γιατί μας άφησε μία πικρία η πορεία της ομάδας και σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν. Πιστεύω ότι όλοι όσοι θα αποτελούμε το αγωνιστικό τμήμα θα δίνουμε πάντα το καλύτερο. Και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα το εκτιμήσει αυτό.»

   Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται έχοντας χαμηλούς στόχους. Απαιτεί κάτι περισσότερο κι αυτό που πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε όλοι μας στο αγωνιστικό τμήμα είναι να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε για να τους δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και καλό μπάσκετ, γιατί έτσι θα έρθουν και στο γήπεδο».