Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο χώρο της ελληνικής τηλεόρασης, ο Τζώνη Καλημέρης επέστρεψε! Και μάλιστα, στα παλιά του λημέρια, στην ΕΡΤ.  >>>


 
Έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών. Ξεκίνησε από το Mega ως υπεύθυνος των ελληνικών παραγωγών και έφτασε να γίνει δειυθυντής προγράμματος, ώσπου το 1998 παραιτήθηκε. Από εκεί ξεκίνησε η εξαιρετική πορεία του στην ιδιωτική τηλεόραση, μέχρι που το 2002 ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της Κρατικής τηλεόρασης.

Παραιτήθηκε από την ΕΡΤ το 2004, για λόγους ευθιξίας, όταν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδα-Νότια Κορέα "έπεσε μαύρο" για 25 λεπτά! Το 2005 ανέλαβε να επαναδιοργανώσει τον ALPHA, όπως και έκανε. Το 2009 παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του.

Ο ίδιος, μάλιστα, μέσα στα προηγούμενα χρόνια μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε. Πάντα, όμως, βρισκόταν ανάμεσα στα πιο αγαπητά πρόσωπα των τηλεοπτικών εκπομπών και ποτέ δεν αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη, να κρίνει και να συμβουλεύσει.

Από σήμερα ο Τζώνη Καλημέρης είναι ξανά εδώ! Πηγές λένε ότι η πρόταση του έγινε πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά εκείνος δεν θέλησε να το μοιραστεί με κανέναν φίλο του ή άνθρωπο της τηλεόρασης. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα αναχώρησε για οικογενειακές διακοπές, από τις οποίες και επέστρεψε μόλις χθες.