Η κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Λαμίας είναι τραγική. Εκτός από τις σοβαρότατες ελλείψεις σε γιατρούς, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν ή να υπολειτουργούν πολλές κλινικές, υπάρχουν σοβαρότατες ελλείψεις και σε βασικά είδη νοσηλείας... >>>
 
 
 
Οι συνοδοί των ασθενών σύμφωνα με το lamiareport.gr αναγκάζονται να τρέχουν έξω για να βρουν είδη πρώτης ανάγκης για τη νοσηλεία των ανθρώπων τους. Πολλές φορές το προσωπικό του νοσοκομείου όταν διαπιστώνει ότι κάποιοι φτωχοί άνθρωποι δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν τα βασικά, δίνουν από την τσέπη τους, ενώ άλλες φορές κάνουν έρανο μεταξύ τους για να καλύψουν κάποιες βασικές ανάγκες.

Διαβάστε το email, από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Λαμίας:
«Ασθενείς και γιατροί του Νοσοκομείου Λαμίας κάνουν έκκληση να βοηθήσει όποιος μπορεί παρέχοντας σύριγγες, λευκοπλάστ ακόμα και χαρτί Α4 για να τυπώνονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων! Μέχρι σήμερα το προσωπικό συγκεντρώνει χρήματα από τις απλήρωτες τσέπες του και οι ασθενείς αγοράζουν ότι μπορούν από φαρμακεία βοηθώντας το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Για να μπορούν να καλύπτουν τις βασικές ανάγκες νοσηλείας. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... και ειδικά τα φαρμακεία να στείλουν ότι μπορούν στο νοσοκομείο. Είναι ανάγκη»