ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
Στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας - Τριανδρίας μεταφέρεται, αυτήν την ώρα, ενοικιαστής, ο οποίος, πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια επεισοδίου, μαχαίρωσε και τραυμάτισε ελαφρά τον... ιδιοκτήτη του σπιτιού που μένει! >>> 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ιδιοκτήτης και ενοικιαστής καβγάδισαν για το ενοίκιο. Πάνω στη φασαρία, ο ενοικιαστής τραυμάτισε, με ένα τραπεζομάχαιρο, τον ιδιοκτήτη, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού! Σύμφωνα με κάποιους γείτονες, ο ενοικιαστής είναι άνεργος και χρωστά κάποια ενοίκια, τα οποία ζητούσε απαιτητικά ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ενοικιαστής και ιδιοκτήτης ήταν φίλοι από παλιά και συνέτρωγαν, όταν καβγάδισαν και ο ένας μαχαίρωσε τον άλλον προκαλώντας του ελαφρά τραύματα στα δάχτυλα.
Να σημειωθεί ότι, μόλις πριν δυο μέρες, οι ιδιοκτήτες ακινήτων, μέσω του προέδρου της Ένωσής τους, επισήμαναν ότι, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, μόλις ένας στους τρεις ενοικιαστές πληρώνει, στην ώρα του και ακέραιο, το ενοίκιο! Οι υπόλοιποι, είτε ανήκουν στην κατηγορία των... μόνιμων μπαταχτσήδων, είτε είναι άνθρωποι που, πλέον, δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους, καθώς έχουν δει να μειώνονται κάθετα τα εισοδήματά τους!