Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, δήλωσε ότι η παρουσία της κυβέρνησης στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα πρέπει να είναι λιτή και ουσιαστική. >>>

 
Διαβάστε τη δήλωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

«Τα τελευταία 6 χρόνια ζητούμε από τον εκάστοτε πρωθυπουργό και στις πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων να μην προκαλούν με την παρουσία τους στη Διεθνή Έκθεση. Παραδοσιακά η ΔΕΘ δεν ήταν πασαρέλα ή ευκαιρία για αθηναϊκό ξεφάντωμα στην «ερωτική πόλη» αλλά ένα σπουδαίο πολιτικό και οικονομικό γεγονός. Τέτοιο θέλουμε να παραμείνει, με τα κυβερνητικά στελέχη να μην προκαλούν, με την αστυνομία να μην κλείνει τους δρόμους για τη μετακίνησή τους, με τους κατοίκους της πόλης να μην αναγκάζονται να κλείνονται στα σπίτια τους.

Χαίρομαι γιατί φαίνεται ότι η σημερινή πολιτική ηγεσία έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει στην κοινωνία. Γιατί φέτος είναι ακόμη πιο επιβεβλημένο η κυβερνητική παρουσία να είναι λιτή και ουσιαστική όσο ποτέ άλλοτε. Ο λαός, που αντιμετωπίζει προβλήματα που αγγίζουν ακόμη και την επιβίωσή του, σε ένα κράτος που μοιάζει πια διαλυμένο, είναι οργισμένος και δεν έχει καμία διάθεση για φιέστες και υπερβολές. Θέλει να ακούσει υπεύθυνες θέσεις για το πού βαδίζουμε, πότε και πώς θα βγούμε από την κρίση».