Ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά σε κοσμηματοπωλείο στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος γνωστού ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης. >>>


Σύμφωνα με το prismanews.gr στο σημείο υπάρχουν και δύο τραυματίες, ενώ οι δράστες έχουν διαφύγει με άγνωστό χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι είναι τραυματισμένοι ελαφρά ωστόσο είναι άγνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν τραυματιστεί και αν οι ληστές κρατούσαν όπλα. Περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας οργώνουν την περιοχή.

Αναλυτικότερα, η ληστεία σημειώθηκε στις 9:45 το πρωί όταν οι ληστές επιτέθηκαν στο κοσμηματοπωλείο. Μέσα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, υπήρχαν δύο άτομα τα οποία δέχτηκαν την επίθεση των ληστών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι ληστές χτύπησαν τα δύο άτομα, όχι με όπλα.

Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως και πήγαν ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένα όχημα άμεσης βοήθειας με γιατρό που παρέλαβαν και μετέφεραν τους τραυματισμένους και σοκαρισμένους ανθρώπους στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το κτύπημα αυτό των ληστών ομοιάζει σε πολλά με τη ληστεία που έγινε πριν λίγο καιρό σε άλλο κοσμηματοπωλείο στη λεωφόρο Καλοκαιρινού με θύμα τότε έναν ηλκιωμένο κοσμηματοπώλη.