Τη ζωή του έχασε ο Νιγηριανός Ουρόκο Ονόγια πάνω στο σεξ με τις συνολικά έξι συζύγους του.  >>>

Σύμφωνα με το newsbeast.gr , οι πέντε σύζυγοί του τού επιτέθηκαν και απαίτησαν να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές τους ανάγκες, απειλώντας τον με μαχαίρι και μάλιστα την ώρα που βρισκόταν, για τον ίδιο σκοπό, με την 6η σύζυγό του.

Αποφασισμένος να τις ευχαριστήσει όλες, άρχισε να κάνει σεξ με την κάθε μία στη σειρά. Κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πέντε συζύγων, αλλά στην 6η οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν.

Σύμφωνα με την έκτη σύζυγο, ξαφνικά ο Ονόγια «σταμάτησε να αναπνέει, και όλες οι σύζυγοι έφυγαν από το δωμάτιο γελώντας. Όταν όμως διαπίστωσαν πως δε μπορούσα να τον συνεφέρω, έφυγαν τρέχοντας προς το δάσος».

Δύο από τις συζύγους συνελήφθησαν και ως αιτία θανάτου του Ονόγια αναφέρθηκε ο «βιασμός μέχρι θανάτου». Πιστεύεται μάλιστα πως επιχείρησε να αντισταθεί στις απαιτήσεις των συζύγων του, όταν του επιτέθηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως οι πέντε σύζυγοι είχαν προσχεδιάσει την επίθεσή τους. Συναντήθηκαν και κατάστρωσαν το σχέδιο εισβολής στο υπνοδωμάτιο, όπου θα βρισκόταν με την 6η σύζυγό του, προκειμένου να διεκδικήσουν τα συζυγικά τους δικαιώματα.