Εμπόδια στην τρίτη εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη;

Το τρίτο της παιδί περιμένει η Κάτια Ζυγούλη, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο αυτή η εγκυμοσύνη δεν είναι τόσο εύκολη όσο οι δύο προηγούμενες. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στον Σάκη Ρουβά. >>>
 
Ο τραγουδιστής ήταν ήδη πολύ προστατευτικός με τη σύντροφό του, τώρα, όμως, δεν την αφήνει από τα μάτια του, όπως λένε άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Εδώ και λίγο καιρό ψιθυρίζεται, λοιπόν, έντονα ότι μερικούς μόλις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η Κάτια Ζυγούλη είναι και πάλι έγκυος. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει κάνει ακόμα καμία ανακοίνωση, καθώς η Κάτια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρίτη εγκυμοσύνη της Κάτιας δεν είναι τόσο εύκολη, αντίθετα το πρώην μοντέλο ταλαιπωρείται από έντονες ζαλάδες και ναυτίες. Την κατάσταση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι η Κάτια Ζυγούλη έχει να φροντίσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, την Αναστασία και τον μόλις 9 μηνών γιο της.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη επισκέφθηκαν πρόσφατα την Αντίπαρο για το γάμο ενός στενού φίλου του τραγουδιστή. Αυτό φαίνεται ότι θα είναι και το τελευταίο μακρινό ταξίδι για το ζευγάρι, καθώς αν και υπολόγιζαν να ταξιδέψουν στην Κρήτη, η οποία αποτελεί τον αγαπημένο τους προορισμό, τελικά θα παραμείνουν, κατά πάσα πιθανότητα, στην Αθήνα τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο.

Σχόλια