Κατόπιν μιας απίστευτης υποκριτικής απόφασης, αλλά και των γελοίων καταγγελιών από ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ που παραμένουν ενεργοί στην... κυβέρνηση μόνο για τέτοιες υποθέσεις, αποκλείστηκε οπως ειναι γνωστό  από τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες η πρωταθλήτρια του τριπλούν και βασική ελπίδα της Ελλάδας για μετάλλιο, Βούλα Παπαχρήστου.
Ο λόγος; Επειδή στο twitter έγραψε -προφανώς αστειευόμενη- “Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τα κουνούπια του Νείλου θα τρώνε….σπιτικό φαγητό”.
Κατόπιν των καταγγελιών των ευαίσθητων συγκυβερνητών -που κάνουν τα στραβά μάτια και βαφτίζουν “αριστερά αστεία” αυτά που λένε οι μετανάστες και οι αλβανοί για εμάς- ήρθε και ο επικεφαλής της αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος (ναι αυτός που δεν άνοιξε μύτη όταν στη βουλή ανακάλυψαν ότι έβγαζε τα εκατομυριάκια στο εξωτερικό), και απέκλεισε την Παπαχρήστου για αντιαθλητική συμπεριφορά.
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ κύριε Κουβέλη που θες και να κυβερνήσεις, κύριε Βενιζέλε, κύριε Κούβελε και όλοι εσείς οι δήθεν….που ήσασταν να βγείτε ως έτοιμοι από παλιά να καταγγείλετε όταν οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί αυτής της χώρας γελοιοποιούσαν τους Έλληνες λέγοντας τους “τεμπέληδες”,
“αδιόρθωτους”, “διαπλεκόμενους”, “λαμόγια” και άλλα πολλά; Που είσασταν όταν ο κάθε ΓΑΠ και ο κάθε Πάγκαλος κατέβαζαν το κεφάλι όταν έβγαιναν κάτι μυστήριοι όπως ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, οι υπουργοί της Ολλανδίας και της Φιλανδίας, οι Σόϊμπλε και Σια ΟΕ, και κάθε τυχάρπαστος και μας ξεφτύλιζαν παγκοσμίως. ΠΟΙΟΣ Π….ΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ; ΠΟΙΟΣ Π….ΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ;
Αιδώς Αργείοι. Για την υποκρισία. Για την οσφυοκαμψία. Για την λήθη. Ακόμα και εν καιρώ πολέμου στην Ελλάδα οι αθλητές των Ολυμπιακών ήταν εκτός πολιτικής υποκρισίας.