Μέλη δύο οικογενειών από τα Σκόπια, που επέστρεφαν στην πατρίδα τους μετά από ταξίδι στην Τουρκία, όπου παρέστησαν σε γάμο, ήταν τα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε στην Εγνατία οδό. >>>

Το τροχαίο έγινε χθες στις 6.30 το απόγευμα , στο ύψος του κόμβου της Αμφίπολης, στα όρια των νομών Θεσσαλονίκης και Καβάλας.

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου είναι τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους κι ένα 6χρονο κοριτσάκι, και πέντε τραυματίες, μεταξύ αυτών τρεις ανήλικοι. Όπως έγινε γνωστό, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας και είναι καλά στην υγεία τους.

Όλα έγιναν όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο -τύπου μίνι μπας, μάρκας Μερσεντές- που οδηγούσε 46χρονος και στο οποίο επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, βγήκε από το δρόμο, πιθανότατα επειδή ο οδηγός κοιμήθηκε στο τιμόνι, προσκρούοντας σε ανάχωμα δίπλα στο δρόμο, ενώ στη συνέχεια ανατράπηκε.

Από το όχημα ανασύρθηκαν νεκροί ένας 42χρονος με την 6χρονη κόρη και την 68χρονη μητέρα του. Ακόμη, νεκρή ανασύρθηκε μία 38χρονη-σύζυγος του 46χρονου οδηγού, που είναι καλά στην υγεία του.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.