Πήγε, ο άνθρωπος, να περάσει από τη μαγνητική πόρτα του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο και, χωρίς να χτυπήσει ο συναγερμός, υπέστη σωματικό έλεγχο! Κι όχι... όπου κι όπου! >>>

Ο λόγος για τον Jonah Falcon, ο οποίος μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο, καθώς φτάνει σε μήκος τα 22,86 εκατοστά και τα 34,29 εκατοστά όταν είναι σε πλήρη στύση! Αυτό ήταν που τον έβαλε σε περιπέτειες. 
Όπως ο ίδιος ο Jonah είπε σε συνέντευξή του στη Huffington Post, του έκαναν έλεγχο στο αεροδρόμιο του San Fransisco, όταν η ασφάλεια νόμιζε πως οπλοφορεί.
«Ένας φύλακας με πλησίασε και μου ζήτησε να αδειάσω τις τσέπες μου! Μου είπε ότι έβλεπε κάτι να προεξέχει και του απάντησα ότι ήταν το πέος μου. Με χτύπησε ελαφρά και άρχισε να μου κάνει σωματικό έλεγχο. Μου έριξαν και μια σκόνη επάνω στο παντελόνι μου, προφανώς για να ελέγξουν αν κουβαλάω εκρηκτικά. Ήταν διασκεδαστικό», τόνισε ο Jonah.
Όπως είναι φυσικό, ο 41χρονος Jonah Falcon έχει γίνει ουκ ολίγες φορές «μεταγραφικός στόχος» της ερωτικής βιομηχανίας, καθώς του προτείνουν συνεχώς να συμμετάσχει σε πορνοταινίες, όμως ο ίδιος αρνείται κάθε φορά...