Συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Αλεπού Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, δύο 18χρονοι υπήκοοι Μαρόκου για διαρρήξεις σε εμπορικές επιχειρήσεις στην Κέρκυρα. >>>

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια περιπολίας εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς οι δύο 18χρονοι Μαροκινοί στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας και όπως διαπιστώθηκε λίγη ώρα πριν, είχαν διαρρήξει ψητοπωλείο, από το οποίο αφαίρεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας διαπιστώθηκε ότι οι δύο Μαροκινοί μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται, διέπραξαν το Σάββατο  τις πρώτες πρωινές ώρες, τις παρακάτω διαρρήξεις:
Μανάβικο στην Αλεπού Κέρκυρας, από το οποίο αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.
Επιχείρηση εμπορίας τροφίμων στην Αλεπού Κέρκυρας, από την οποία αφαίρεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και μικρό χρηματικό ποσό.
Συνεργείο στην πόλη της Κέρκυρας, από το οποίο αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.
Επιχείρηση εμπορίας ελαστικών στην πόλη της Κέρκυρας, από την οποία αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν τα δύο κινητά τηλέφωνα που αφαίρεσαν από την επιχείρηση εμπορίας ελαστικών στην πόλη της Κέρκυρας και μικρό χρηματικό ποσό.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του συνεργού των δύο Μαροκινών, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο συμμετοχής τους και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δύο 18χρονοι οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.