Η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία-ISO 90001 ) μετά την επιτυχημένη διοργάνωση Ανοιχτών Λαϊκών Πανεπιστημίων σε Μυτιλήνη, Τρίκαλα, Βόλο και Λάρισα ανακοινώνει τη λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Ωραιοκάστρου, Νομού Θεσσαλονίκης. >>>

Τα μαθήματα θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων και θα πραγματοποιούνται σε αίθουσα του κτιρίου «Παύλος Μελάς» του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο 2012.
Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει με τη θεματική ενότητα «Ψυχολογία - Συμβουλευτική».
Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την συντονίστρια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Ωραιοκάστρου, κα Νατάσα Πολυχρονιάδου στο τηλέφωνο: 6987472372.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 10.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου και  κάθε Τετάρτη 18.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ. στο κτίριο «Ιωάννης Καποδίστριας» (ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου, Β. Κωνσταντίνου/Τραπεζούντος).
Για την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική ταυτότητα τους και 80 ευρώ για την ετήσια συνδρομή τους.
Παρέχεται 50% έκπτωση στα κόμιστρα στους κατόχους κάρτας ανεργίας, φοιτητές, πολύτεκνους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.