«Αυτή η χρονιά είναι ταγμένη στην Ολυμπιάδα κι απο εμένα και απο τον προπονητή μου. Διπλά προσεκτικοί σε όλα. Προσπαθούμε να τελειοποιήσουμε την τελειότητα» είχε δηλωσει σε συνέντευξή της λίγες ημέρες πριν η Βούλα Παπαχρήστου...  >>>


Τότε ούτε που μπορούσε να διανοηθεί οτι το άστοχο σχόλιο της στο twitter θα της κόστιζε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Εντωμεταξύ, ο αρραβωνιαστικός της και αθλητής κικ μπόξινγκ, Λευτέρης Χαμαμίδης μιλάει αποκλειστικά στο Star για τον αποκλεισμό της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Δε γνωρίζω και πολλά πράγματα γιατί εγώ είμαι ήδη στο Λονδίνο και την περιμένω. Ανέβασα κι εγώ στη σελίδα μου μια φωτογραφία και διαβάζω τι γράφουν. Δεν έχω προλάβει να μιλήσω με την Βούλα.» σημείωσε και πρόσθεσε

«Για εμένα είναι πολύ αστείο, δηλαδή είναι ένα ανέκδοτο που αν κάτσουμε και το δούμε στο facebook, το έχουν βάλει εκατομμύρια. Εγώ το βλέπω σαν ανέκδοτο, καθόλου ρατσιστικό. Αν είναι δυνατόν! Δηλαδή γιατί μια αθλήτρια να περάσει όλα αυτά. Δεν μπορώ να το καταλάβω.»

Ο αγαπημένος της επιμένει να στηρίζει τη Βούλα και τονίζει: «Θα έπρεπε να ντρέπονται. Αυτή στη στιγμή η Βούλα φοράει το εθνόσημο. Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ολυμπιάδα. Πιστεύουμε οτι θα είναι όχι μόνο στην οκτάδα, πιστεύαμε και σε μετάλλιο κι αυτή τη στιγμή κάνουμε ό, τι χειρότερο όχι μόνο στη Βούλα, αλλά και για την Ελλάδα με τις αποφάσεις που θα πάρουν.Κάνει δυο προπονήσεις την ημέρα. Αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο στο να είναι ήρεμη. Όσο είμαστε μαζί, προσέχαμε κι οι δυο τα ξενίχτια μας γιατί είμαστε αθλητές και είχαμε αγώνες. Στήριζε ο ένας τον άλλον και η προετοιμασία για την Ολυμπιάδα έχει ένα χρόνο. Ήταν στα κόκκινα...»

Η αθλήτρια του τριπλούν εκτός απο τα tweets, ανέβαζε και φωτογραφίες στο timeline της.. ενώ ο προπονητής της Γιώργος Πομάσκι είχε δηλώσει σε συνέντευξή του λίγες ημέρες.. «Βασικότερο είναι να μεγαλώσουμε ένα υγιή άνθρωπο, καλό για την κοινωνία..cut...Όσο έχουμε προβλήματα με το χαρακτήρα, με τις προτιμήσεις τόσο και οι επιδόσεις είναι αμφίβολες και ασταθείς».

«Αυτή η χρονιά είναι ταγμένη στην Ολυμπιάδα κι απο εμένα και απο τον προπονητή μου. Διπλά προσεκτικοί σε όλα. Προσπαθούμε να τελειοποιήσουμε την τελειότητα» είχε δηλωσει σε συνέντευξή της λίγες ημέρες πριν η Βούλα Παπαχρήστου. Τότε ούτε που μπορούσε να διανοηθεί οτι το άστοχο σχόλιο της στο twitter θα της κόστιζε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.