Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, κατέθεσε ο Ντίνος Μιχαηλίδης, σε βάρος του κρατούμενου για την υπόθεση των παράνομων εσόδων του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νικόλαου Ζήγρα.  >>>


 
Στη μήνυση, που κατέθεσε δια της συνηγόρου του Ελίζας Βόζεμπεργκ, ο Κύπριος πρώην υπουργός Ντίνος Μιχαηλίδης, χαρακτηρίζει «κατάπτυστη» τη συμπληρωματική απολογία του Ζήγρα και υποστηρίζει ότι είναι κείμενο «που αναβλύζει εμπάθεια και κακότητα», που αποτελεί προσπάθεια του μηνυόμενου να μεταθέσει τις προσωπικές του ευθύνες σε πληθώρα άλλων προσώπων.

Κατά τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου, ο Ζήγρας κινείται από ιδιοτέλεια και δόλο, ενώ, όπως δήλωσε η κ. Βόζεμπεργκ, ο κ. Μιχαηλίδης θα καταθέσει και αγωγή εναντίον του Ζήγρα από τον οποίο θα διεκδικήσει, για αποκατάσταση ηθικής βλάβης, ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ που θα διαθέσει σε φιλανθωπικούς σκοπούς τονίζοντας ότι ο εντολέας της ασφαλώς και γνώριζε τον Άκη Τσοχατζόπουλο όπως κι «όλους τους Ελλαδίτες υπουργούς» στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για κοινές στρατηγικές, ενώ υπογράμμισε ότι ο κ. Μιχαηλίδης «είναι 40 χρόνια στα πολιτικά πράγματα της Κύπρου».