Προθεσμία μέχρι αύριο έχουν οι υποψήφιοι στις πανελλαδικές εξετάσεις προκειμένου να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο για την εισαγωγή στις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.>>>


Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, απεστάλη ήδη εγκύκλιος στα σχολεία, με την οποία καλούνται οι διευθυντές να βοηθήσουν τους υποψηφίους στη διαδικασία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού. Μάλιστα, «οι Διευθυντές των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων παρακαλούνται να εντοπίσουν μέσω της εφαρμογής των Ηλεκτρονικών Μηχανογραφικών Δελτίων (exams.minedu.gov.gr) τους υποψηφίους της Σχολικής τους Μονάδας, οι οποίοι δεν έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο και να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους, ενημερώνοντάς τους για την προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου, που λήγει στις 5 Ιουλίου 2012, επισημαίνοντας ότι πέραν αυτής της προθεσμίας η οριστικοποίηση δεν θα γίνεται δεκτή από το σύστημα».

Για τεχνικά θέματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2103442044, 2103443856 και 2103442934 ή μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: examshd@minedu.gov.gr.