Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση Ακη Τσοχατζόπουλου, καθώς ο εξάδελφός του και διαχειριστής των μαύρων ταμείων του, Νίκος Ζήγρας –με την απολογία του- εμπλέκει στο σκάνδαλο και μεγαλοεκδότη. Πλέον, το θέμα αποκτά άρωμα ευθείας διαπλοκής μεταξύ του πολιτικού, του επιχειρηματικού και του εκδοτικού συστήματος του τόπου. >>>

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ζήγρας, ο οποίος αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του, ισχυρίζεται ότι ο μεγαλοεκδότης παρέλαβε περισσότερα από 400.000 ευρώ «μαύρα» (!) από τον Ακη Τσοχατζόπουλο, προκειμένου να μεταβιβάσει στον υιό Τσοχατζόπουλο, Αλέξανδρο, μερίδιο σε καφέ-μπαρ στην Πατησίων.
Μάλιστα, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το newsbomb.gr, ο μεγαλοεκδότης που εμπλέκει στο σκάνδαλο η απολογία Ζήγρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά ονόματα στην Ελλάδα, με πολυσχιδείς δραστηριότητες που εκτείνονται πολύ πέραν του εκδοτικού χώρου. Το newsbomb .gr έχει στην κατοχή του το όνομα του μεγαλοεκδότη τον οποίο εμπλέκει ο Ζήγρας, αλλά δεν το δημοσιεύει σεβόμενο την νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων.
Ο Νίκος Ζήγρας αναφέρει χαρακτηριστικά στην απολογία του για την υπόθεση: «όσον αφορά το γιο του Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρο, ο οποίος απέκτησε το μερίδιο μιας εταιρεία εστίασης, καφέ-μπαρ στην Πατησίων με την επωνυμία ΣΤΟΑ, γνωρίζω ότι ο πατέρας του, πλήρωσε στο πρώην κάτοχο της εταιρείας, ο οποίος ήταν μεγαλοεκδότης εφημερίδος, το τίμημα του μεριδίου το οποίο ήταν πάνω από 400.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δόθηκαν μετρητά και δεν δηλώθηκαν πουθενά».
____________________________________________________________________
από το www.newsbomb.gr