Radiohead_accident_01 Σε τραγωδία εξελίχτηκε η συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος «Radiohead», στο Τορόντο του Καναδά, όταν κατέρρευσε η οροφή της σκηνής, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας τρεις. >>> Το θανατηφόρο ατύχημα έγινε το Σάββατο στις 16:40, μια ώρα πριν ανοίξουν οι πόρτες για την είσοδο του κόσμου, μέσα στο Πάρκο του Downsview. Ο 30χρονος τεχνικός που έχασε τη ζωή του βρισκόταν εκείνη τη στιγμή πάνω στη σκηνή μαζί με άλλους εργαζόμενος για το στήσιμο των φώτων. Η αστυνομία διέταξε άμεσα εκκένωση του πάρκου ενώ η συναυλία ματαιώθηκε.

Μία ώρα μετά το συμβάν με μήνυμά τους στο Twitter, οι «Radiohead», εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για το τραγικό συμβάν, συμβουλεύοντας παράλληλα τους θαυμαστές τους να μην κατευθυνθούν προς το χώρο της συναυλίας.

Το συγκρότημα θα ανέβαινε στη σκηνή στις 21:30 (τοπική ώρα) για μία συναυλία, η οποία θα σηματοδοτούσε την 15η επέτειο από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «OK Computer». Σε τραγωδία εξελίχτηκε η συναυλία του βρετανικού συγκροτήματος «Radiohead», στο Τορόντο του Καναδά, όταν κατέρρευσε η οροφή της σκηνής, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας τρεις.

Το θανατηφόρο ατύχημα έγινε το Σάββατο στις 16:40, μια ώρα πριν ανοίξουν οι πόρτες για την είσοδο του κόσμου, μέσα στο Πάρκο του Downsview. Ο 30χρονος τεχνικός που έχασε τη ζωή του βρισκόταν εκείνη τη στιγμή πάνω στη σκηνή μαζί με άλλους εργαζόμενος για το στήσιμο των φώτων. Η αστυνομία διέταξε άμεσα εκκένωση του πάρκου ενώ η συναυλία ματαιώθηκε.

Η σκηνή είχε στηθεί στο βορειοδυτικό τμήμα του τεράστιου πάρκου των 572 στρεμμάτων, το οποίο έχει φιλοξενήσει κατά το παρελθόν συναυλίες των Rolling Stones και των AC / DC.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της κατάρρευσης της οροφής, αφού ο καιρός ήταν αίθριος, χωρίς να φυσάνε καθόλου άνεμοι

Δείτε το βίντεο: