Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή non paper του κόμματος στο οποίο ο Συνασπισμός χαρακτηρίζεται ως το «κόμμα της δραχμής». >>>

Η Κουμουνδούροι κάνει λόγο για λασπολογία και παρομοιάζει τον εκπρόσωπο της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, ως ένα νέο επιθεωρητή Κλουζό, ανακάλυψε πάλι τη δραχμή, βρίσκοντας ένα κείμενο του προσυνεδριακού διαλόγου στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η ΝΔ είναι το κόμμα της λάσπης. Η λάσπη όμως επιστρέφεται σε αυτούς που την εκτοξεύουν. Ο χαρακτηρισμός του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ σε non paper της ΝΔ ως το «κόμμα της δραχμής» με αναφορά σε «κείμενο της ΚΠΕ» εντάσσεται στη γνωστή τακτική λασπολογίας, συκοφαντίας και εξαπάτησης των πολιτών. Το μόνο δηλαδή στο οποίο ελπίζει η ΝΔ δύο μέρες πριν τις εκλογές.

Ο επιθεωρητής Κλουζό της ΝΔ, κ.Μιχελάκης, ανακάλυψε πάλι τη δραχμή, βρίσκοντας ένα κείμενο του προσυνεδριακού διαλόγου στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ. Κατανοούμε το άγχος και την αγωνία της ΝΔ στο να κρύψει αφενός ότι το πραγματικό της πρόγραμμα είναι το δεύτερο μνημόνιο, δηλαδή οι περαιτέρω απολύσεις και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, και αφετέρου ότι ένα μέρος του πολιτικού της προσωπικού είναι βουτηγμένο στα σκάνδαλα και τη διαπλοκή. Φαίνεται όμως ότι για τη ΝΔ του κ.Σαμαρά δεν υπάρχει κανένα όριο στην αυτογελοιοποίηση».