Ώρα με την ώρα, η Τήνος γεμίζει από τους επώνυμους καλεσμένους που σιγά σιγά καταφτάνουν στο νησί για τη βάφτιση του μικρού Λιάγκα! >>>
Συνολικά οι καλεσμένοι θα φτάσουν τους 150, και οι περισσότεροι θα πάνε σήμερα Σάββατο στο νησί, μιας και αύριο Κυριακή στις 18:30 το απόγευμα, θα λάβει χώρα το Μυστήριο, στο εκκλησάκι που έχει στο σπίτι του,ο γυναικολόγος και νονός του μικρού Γιαννάκη, Θάνος Παράσχος. Έτσι, εκτός από τη Φαίη που αναχώρησε οικογενειακώς χθες για Τήνο παρέα με την ξαδέρφη της, σήμερα άρχισαν να φτάνουν και οι υπόλοιποι επώνυμοι φίλοι της. Εντόπισαν στο καράβι με προορισμό την Τήνο, τους: Σταματίνα Τσιμτσιλή- Θέμη Σοφό, και Όλγα Λαφαζάνη-Νίκο Οικονόμου με το μωράκι τους.

Άλλωστε οι τέσσερις τους, διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά. Στην Τήνο όμως κατευθύνονται σήμερα και οι συνεργάτες του ζευγαριού από το «Πρωινό mou». Μαίρη Συνατσάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Άκης Πετρετζίκης, βρίσκονται στο καράβι με προορισμό το νησί. Μάλιστα η Μαίρη Συνατσάκη, μέσω του Twitter της, ανέβασε και φωτογραφία με τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος κρατά το τιμόνι του πλοίου. Η φώτο συνοδεύεται από το σχόλιο: «Και μάααστεσεφ ΚΑΙ μαααααστεκάπταιν».