«Γιορτή Νεολαίας» οργανώνει, σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 8 Ιουνίου, στον προαύλειο χώρο του Νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης ο δήμος. >>>

Είναι μια γιορτή που οργανώνει η Αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού & Εθελοντών, που παρουσιάζεται ως ευκαιρία για διασκέδαση κι επικοινωνία και ταυτόχρονα μια αφορμή για γνωριμία με το χώρο της «Θεσσαλονίκης - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» και τον προγραμματισμό των δράσεων της. 
«Η νεολαία μας αντιμετωπίζει σήμερα πολλά και δύσκολα προβλήματα. Προσπαθούμε να είμαστε κοντά της με κάθε τρόπο και να αναδείξουμε τις προτάσεις και τις λύσεις που οι ίδιοι οι νέοι προτείνουν», δήλωσε η αντιδήμαρχος, Μαρία Πασχαλίδου. 
Η «Γιορτή της Νεολαίας» θα ξεκινήσει στις 19.00 με την προβολή της πρώτης αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Πολωνία, στο Euro 2012. 
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις ποδηλάτων ΒΜΧ από την ομάδα «RideOn» και θα ακολουθήσουν εικαστικές παρεμβάσεις graffiti από την ομάδα «The Box Gallery». 
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με χορό και μουσική από τα συγκροτήματα: «Professional Sinnerz ft Κόμης X», «Koza Mostra», «Burning City SKG soundsystem», «Skone & Robinson», «Root Boot».