Κρατούνται, ως την απολογία τους, οι 34 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία για "συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση".>>>

Μετά την πρωτοφανή επιχείρηση''σκούπα'' της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους και σπίτια οπαδών του Π.Α.Ο.Κ οι 34 συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα. Μεταξύ των συλληφθέντων οπαδών είναι και ένας οπαδός του... Ολυμπιακού!
Οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά έφτασαν στα Δικαστήρια στις 2 το μεσημέρι με ισχυρή αστυνομική συνοδεία. Εκεί περιμέναν περίπου 200 συνοπαδοί τους φωνάζοντας, ειρηνικά, συνθήματα για άμεση απελευθέρωση τους.
Εκτός από τους οπαδούς που υπήρχαν στον περιβάλλοντα χώρο των δικαστηρίων περίμεναν και πολλοί γονείς των συλληφθέντων με την αγωνία να είναι έκδηλη στα πρόσωπα τους. Μια κοπέλα, φίλη ενός από τους συλληφθέντες, προσπάθησε να προσεγγίσει την κλούβα, όμως αρχικά ένας αστυνομικός της ασφάλειας και στη συνέχεια άνδρες των ΜΑΤ την απομάκρυναν με βίαιο τρόπο.

Πρωτοφανείς συνθήκες έρευνας καταγγέλλουν οι οπαδοί 
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ έγινε κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες, όπως καταγγέλλουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι αστυνομικοί προκάλεσαν πολλές υλικές ζημιές στα κτίρια που στεγάζονται οι Σύνδεσμοι οπαδών.
Το περίεργο είναι ότι οι αστυνομικοί ενώ είχαν το ένταλμα στην κατοχή τους προτίμησαν να εισβάλουν στα κτίρια όπου στεγάζονται οι σύνδεσμοι.
Ηταν μια πραγματική επιχείρηση ''σκούπα'' της αστυνομίας χωρίς να λαμβάνει υπ όψη όσα έλεγαν οι συλληφθέντες (φαίνεται και από την σύλληψη οπαδού του Ολυμπιακού που ήταν φίλος με κάποιους από τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ.)
Χαρακτηριστική της μεγάλης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ είναι η σύλληψη ενός οπαδού που τεχνηέντως τον έκαναν να κατέβει από το σπίτι του συλλαμβάνοντας τον με τις πιτζάμες!
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις από τους από τους συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις σοβαρότερες κατηγορίες όπως η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Στα περίεργα της σημερινής υπόθεσης η παρουσία ενός οπαδού του... Άρη, που ήθελε να δηλώσει συμπαράσταση στου οπαδούς του Δικεφάλου με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη.Ευτυχώς επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι.