Ρόλο ψυχολόγου ανέλαβαν οι αστυνομικοί τμήματος του Ηρακλείου, που έσπευσαν στο σπίτι ενός μεσήλικα, όταν ειδοποιήθηκαν από ανώνυμο τηλεφώνημα ότι ο άνδρας, μέσω του Facebook, είχε εκφράσει την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του. >>>

"Αυτή είναι η τελευταία μου νύχτα" φέρεται να έγραψε ο άνδρας, κάτι που ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους, ένας εκ των οποίων τηλεφώνησε ανώνυμα στην αστυνομία και ενημέρωσε για την περίπτωση.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών φέρεται, τελικά, να απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς εντόπισαν τον άνδρα και τον οδήγησαν στο τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρολίγον αυτόχειρας είχε ετοιμάσει μέχρι και το σχοινί, προκειμένου να απαγχονιστεί. Η ψυχραιμία του, μάλιστα, παραπέμπει σε μια συνειδητή πράξη και σε καμία περίπτωση σε παρόρμηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν οικονομικός ο λόγος, που τον έκανε να σκεφτεί να αυτοκτονήσει. «Περισσότερο τον πείραζε η κοινωνική απόρριψη» σχολίασε αστυνομική πηγή.

Από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας που έδωσε εντολή να τεθεί υπό φύλαξη, προκειμένου στην συνέχεια να εξεταστεί από ψυχίατρο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Πληροφορίες: cretalive.gr