Απειλές, επεισόδια, αλληλοκατηγορίες, τρίτο πρόσωπο και περιουσία 6 εκατομμυρίων ευρώ συνθέτουν το σκηνικό της δικαστικής διαμάχης του Νίκου Μακρόπουλου με την εν διαστάσει σύζυγό του, που μόλις άρχισε! >>> 
Ούτε ο τραγουδιστής, ούτε η πάλαι ποτέ αγαπημένη του εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την Δευτέρα. Ωστόσο, η μητέρα της 47χρονης σόκαρε, αποκαλύπτοντας πως δέχθηκε απειλές από τον Νίκο Μακρόπουλο.

«Με πήρε ο πρώην γαμπρός μου τηλέφωνο και μου είπε “σου στέλνω το παιδί σου στην κάσα”», είπε η πρώην πεθερά του τραγουδιστή, ενώ η εν διαστάσει σύζυγός του περιγράφει στην αγωγή της βίαια επεισόδια, μεταξύ των οποίων η εισβολή του στο σπίτι τους, στο Μαρούσι. Όπως δήλωσε η δικηγόρος της 47χρονης, οι απειλές έχουν σταματήσει και το πρώην ανδρόγυνο δεν έχει κανενός είδους επαφή.

Κατά την σύζυγο, αφορμή για το διαζύγιο στάθηκε η σχέση του Νίκου Μακρόπουλου με νεαρή συνάδελφό του, πρώην παίκτρια ριάλιτι. Η πλευρά του τραγουδιστή, ωστόσο, αρνείται την σχέση και κατηγορεί την 47χρονη ότι τον ζήλευε παθολογικά, ενώ έχει στην κατοχή της ακόμα και προσωπικά του αντικείμενα. Το μοίρασμα της περιουσίας και η διατροφή έχει φτάσει την κατάσταση στα άκρα, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο.