Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει αύριο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με εξαίρεση τμήματα της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας όπου θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές μπόρες η και σποραδικές κυρίως στα ορεινά. >>>

Επίσης τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο ΒΔ Αιγαίο και στα νησιά των Σποράδων αλλά και κατά μήκος των ορεινών τμημάτων της Πίνδου, μέχρι και τα ορεινά της Πελοποννήσου όπου σε αυτές τις ορεινές περιοχές υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικές μπόρες μετά το μεσημέρι. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα και δεν θα ξεπεράσει τους 35-36 βαθμούς στα Ηπειρωτικά και τους 35 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και συγκεκριμένα στην Ρόδο και στα νότια του νομού Ηρακλείου στην Κρήτη. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ στο Ιόνιο και 5-7 και πολύ τοπικά ίσως και 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Ηλιοφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει αύριο στην περιοχή της Αττικής. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς αργά το μεσημέρι. Οι άνεμοι στον Σαρωνικό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ και από τις ίδιες διευθύνσεις με ένταση 4-6 και τοπικά 7 στον Νότιο Ευβοϊκό. Στο Κάβο Ντόρο οι μέγιστες ριπές του ανέμου στιγμιαία θα φτάνουν ενδεχομένως ακόμα και τα 8 μποφόρ.

Η ημέρα θα ξεκινήσει με αίθριο καιρό στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ωστόσο στα Κεντρικά και Ανατολικά τμήματα του νομού αλλά και στην Χαλκιδική θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες είναι πιθανό να δώσουν λίγες τοπικές μπόρες η και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η πιθανότητα για ασθενή βροχόπτωση στην συμπρωτεύουσα είναι πολύ μικρή έως μηδαμινή. Η θερμοκρασία στον νομό θα κυμανθεί από 18-33 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί 2-4 μποφόρ και νοτίως της Χαλκιδικής βορειοανατολικοί εντάσεως 3-5 μποφόρ αντίστοιχα.