Παρήλθαν οι 48 ώρες της αυτόφωρης διαδικασίας που είχε διατάξει η εισαγγελέας Αθηνών κα Ε. Ράικου μετά από την σωματική επίθεση του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής στην βουλευτή του ΚΚΕ κ. Καννέλη στη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής. >>>
Με τις αστυνομικές έρευνες να έχουν αποβεί άκαρπες ο κ. Κασιδιάρης δεν αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο σύλληψης. >>>

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι απαλάσσεται των κατηγοριών του για τις οποίες αναμένεται ότι θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του και θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο, καθώς δεν απολαμβάνει βουλευτικής ασυλίας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής του Αντ1 την Πέμπτη, μετά από την έντονη συζήτηση που είχαν με τη Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και τη Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ, χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη  ενώ λίγο πριν είχε πετάξει κι ένα ποτήρι νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 11 Ιουνίου ο κ. Κασιδιάρης δικάζεται για υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη το 2007, στην Πολυτεχνειούπολη. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του, που αφορά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, ο Η. Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή σε πέντε άγνωστους δράστες που χτύπησαν με κλομπ και μαχαίρωσαν έναν μεταπτυχιακό φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.