Στην ομογενειακή ποδοσφαιρική ομάδα «Παγκύπριος» όλοι είναι ευτυχισμένοι, αφού η σεζόν έκλυσε με μία «κούπα». Η μεγάλη και ιστορική ομάδα δεν ήταν δυνατό να μείνει χωρίς τρόπαιο», αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ του «Εθνικού Κήρυκα», τονίζοντας ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον τελικό του Κυπέλλου Νέας Υόρκης και έκλεισαν τη δύσκολη σεζόν με θρίαμβο 4-0 επί της «United».«Το τρόπαιο αυτό ανήκει σε όλους», τονίζει ο πρόεδρος του τμήματος, Λευτέρης Ηλιάδης, ο οποίος εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, που τα έδωσαν όλα γι αυτό το τρόπαιο, στους φιλάθλους της ομάδας, που ήταν συνεχώς κοντά, στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα, αλλά και σε όλο το Δ.Σ., στο προπονητικό τιμ και φυσικά στον πρόεδρο της «οικογένειας» της «Παγκύπριου», Φίλιπ Κρίστοφερ.

«Η «Παγκύπριος» φέτος πέρασε αρκετά για να φτάσει στο σημείο να διεκδικεί πρωτάθλημα και Κύπελλο και τελικά κατέκτησε το δεύτερο», σχολιάζει η ομογενειακή εφημερίδα. Τον τελικό με την «United» παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, που είδαν τον «Παγκύπριο» να κάνει καταπληκτικό παιχνίδι. Μάλιστα, κατάφερε να προηγηθεί στο 20λεπτο με 3-0, που καθόρισε τον τελικό 4-0, στα 80 λεπτά του αγώνα, με γκολ του Βλάχου.

«Ουσιαστικά το παιχνίδι είχε λήξει από το πρώτο ημίχρονο, αλλά η Ελληνική ομάδα ήταν «πεινασμένη» για πολλά γκολ και δεν σταματούσε με τίποτα. Έτσι, κυνήγησε όσα περισσότερα γκολ μπορούσε και θα έφτανε ακόμα και σε σκορ- μαμούθ, αλλά μάλλον ο Χούλιο κράτησε μερικά γκολ για την επόμενη σεζόν», καταλήγει ο «Εθνικός Κήρυκας».