Με τριπλή επανάληψη της λέξης «λαϊκισμός» σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τις δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τις οποίες έκανε κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης Τύπου. >>>


 Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας τάζει σε όλους «λαγούς με πετραχήλια», διότι, όπως είπε, γνωρίζει ότι δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Του καταλόγισε επίσης ότι προβαίνει σε «ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις, σε ένα λαό που υποφέρει και προσφέρει από το υστέρημά του για την σωτηρία της πατρίδας». Και πρόσθεσε: «Αντί να μας λέει ο κ. Τσίπρας ότι θα αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης, ας μας πει αν σε κάθε περίπτωση θα συμβάλει στην παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην απρόσκοπτη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα και την Ευρώπη».

Η κ. Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες «να στηρίξουν την ευρωπαϊκή προοπτική του τόπου. Να δώσουν δύναμη στο ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να προωθήσει την πρότασή του για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης εθνικής ευθύνης και ενότητας».