Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προπηλακίστηκαν, στις Σέρρες, από μέλη της Χρυσής Αυγής. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επισκέπτονταν το Σιδηρόκαστρο και συνομιλούσαν με πολίτες, όταν δέχτηκαν την επίθεση. >>>
Οι Χρυσαυγίτες (ο ένας εκλέχτηκε και βουλευτής της Χ.Α. Σερρών στις εκλογές της 6ης Μαίου) "ενοχλήθηκαν" όταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε καφέ όπου κάθονταν εκείνοι. Σηκώθηκαν πάνω κι άρχισαν να σπρώχνουν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, απαιτώντας να φύγουν από εκεί.
Κάποιοι έβριζαν, τόσο τους βουλευτές προσωπικά, όσο και το κίνημα. Δυο - τρεις από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απάντησαν με έντονο τρόπο και λίγο θέλησε να πιαστούν όλοι στα χέρια.
Τελικά, μπήκαν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι κι ένας ... ιερωμένος και το επεισόδιο έληξε εκεί.
Επειδή στο κλιμάκιο συμμετείχε (ως υποψήφια βουλευτίνα) και το μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ Αριάδνη Παπαφωτίου, η Ένωση Συντακτών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζει ότι "οι ύβρεις, οι απειλές, οι προπηλακισμοί, κάθε ίχνος βίας ακόμη και συμβολικής, δεν έχουν θέση στον δημόσιο διάλογο. Είναι χρέος του δημοσιογραφικού κόσμου να υποδεικνύει στο κοινό τα φαινόμενα αυτά όπου εκδηλώνονται και να καταγγέλλει όσους ευθύνονται για την εκδήλωσή τους".
Δείτε το βίντεο: