«Καρτ-ποστάλ από την Ευρώπη» στέλνει με το κονσέρτο του το ομότιτλο ντουέτο μουσικών («Postcards from Europe») που εμφανίζεται την ερχόμενη Τετάρτη 13 Ιουνίου στο ανοικτό αμφιθέατρο της Αρχαίας Ρωμαϊκής Αγοράς Θεσσαλονίκης (Φιλίππου και Αγνώστου Στρατιώτου στη Θεσσαλονίκη. >>>
Τη συναυλία στον ανοιχτό συναυλιακό χώρο της Αρχαίας Αγοράς διοργανώνουν από κοινού η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος και η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.
Το ντουέτο των μουσικών Marianne Olyver (βιολί) και Robert Schuck (πιάνο)  σε έργα συνθετών εβραϊκής και τσιγγάνικης καταγωγής που χάθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο. Το ντουέτο των Marianne Olyver και Robert Schuck έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τo διεθνή τύπο.
To ντουέτο POSTCARDS FROM EUROPE των Marianne Olyver και Robert Schuck ειδικεύεται στη βιρτουόζικη τσιγγανική μουσική και σε έργα Εβραίων συνθετών των οποίων οι ζωές επηρεάστηκαν δραματικά από την άνοδο του Γ' Ράιχ και επικεντρώνεται στα πολιτιστικά, πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα της δεκαετίας του 1930 στην κεντρική Ευρώπη,με στόχο να γνωρίσει στο κοινό τη δημιουργία των μουσικών αυτών που τα έργα τους ονομάστηκαν enartete (εκφυλιστικά) και απαγορεύτηκαν από το Γ' Ράιχ..
Η είσοδος στη συναυλία που θα αρχίσει στις 9 μ.μ είναι ελεύθερη για το κοινό.