Βραδιά καντάδας στην Άνω πόλη με κιθάρες, χορωδιακά ακούσματα, αναμνήσεις άλλων εποχών και μελωδικές βόλτες στους παραδοσιακούς δρόμους της περιοχής, διοργανώνει η 3η Δημοτική Κοινότητα απόψε, Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, στις 20:00. >>>

 

Ειδικότερα οι χορωδίες των συμμετεχόντων συλλόγων ξεκινούν από γειτονιές της Άνω Πόλης τραγουδώντας και παρακινώντας τους δημότες να συμμετέχουν στα δρώμενα, με κατάληξη όλων των σχημάτων στην Πλατεία Τερψιθέας.

Οι σύλλογοι με τις χορωδίες τους που συμμετέχουν στη βραδιά καντάδας θα ακολουθήσουν τις εξής διαδρομές:

1. Σύλλογος Καρκινοπαθών με συνοδό την κοινοτική σύμβουλο Αφροδίτη Κλειδαρά ξεκινά από την Πλατεία Ρομφέη (Κουλέ Καφέ) και με διαδρομή επί των οδών Θεοφίλου, Επιμενίδου καταλήγει στην Πλατεία Τερψιθέας.

2. Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης με συνοδό τον κοινοτικό σύμβουλο Απόστολο Νούσκαλη ξεκινά από τον Ι. Ν. Ταξιαρχών και με διαδρομή επί των οδών Ακροπόλεως, Κυρηναίου, Χαβρίου, Ησιόδου καταλήγει στην Πλατεία Τερψιθέας.

3. Χορωδία Γ’ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων με συνοδό την κοινοτική σύμβουλο Στέλλα Βαρσάμη ξεκινά από την οδό Παλαμίδου και με διαδρομή επί των οδών Δ. Πολιορκητού, Πηλέως καταλήγει στην Πλατεία Τερψιθέας.

4. Σύλλογος Λεχριτών Θεσσαλονίκης με την παρουσία των κοινοτικών συμβούλων Αγ. Τριανταφυλλίδου και Κ. Αναγνωστόπουλο θα βρίσκονται στην Πλατεία Τερψιθέας τραγουδώντας καντάδες και γνωστές μελωδίες μιας άλλης εποχής.