Ο θόρυβος για την επίθεση του εκπρόσωπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατά της υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και του προπηλακισμού της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου, συνεχίζεται.>>>

Μετά το πανδαιμόνιο που ακολούθησε την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, το γραφείο τύπου του ΚΚΕ, εξέδωσε καταγγελία εναντίον της τραμπούκικης συμπεριφοράς του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ενώ ο γνωστός παρουσιαστής αφότου έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, για τα τεκτενόμενα στην εκπομπή του δήλωσε: 
''Θέλω να καταδικάσω τον αντιδημοκρατικό τρόπο αντιπαράθεσης του κ. Κασιδιάρη. Ότι και να του είπαν είναι απαράδεκτος ο τρόπος του'''.
Και πρόσθεσε: «Ήταν  μια εκπομπή που από την αρχή είχα την εντύπωση ότι κάτι δε θα πάει καλά γιατί είχαμε το περιστατικό της Παιανίας. Η σύνθεση ήταν γνωστή. Δεν περίμενα όμως μετά τα πρώτα λεπτά της κοινής εμφάνισης του Κ. Παυλόπουλου, της κας Δούρου, της Λιάνας Κανέλλη και του Κασιδιάρη ότι θα εξελιχθεί τόσο άγρια η υπόθεση. Γιατί στις διαφημίσεις ήταν και φιλικό το κλίμα. Δεν υπήρχε ένταση. Προς το τέλος της εκπομπής άναψαν τα αίματα. Υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της Λιάνας και του κυρίου Κασιδιάρη. Άρχισαν σιγά σιγά οι τόνοι να ανεβαίνουν και να δυναμώνει η ένταση τέσσερα λεπτά πριν κλείσει η εκπομπή. Παρεμβαίνει η κυρία Δούρου σε ένα πανδαιμόνιο όμως, μέσα και ο κ. Παυλόπουλος, μέσα κι εγώ και ξαφνικά βλέπω να σηκώνεται όρθιος ο Κασιδιάρης και να εκτοξεύει ένα ποτήρι με νερό, προς την κυρία Δούρου. Εκείνη την ώρα πετάγομαι όρθιος και φωνάζω όχι και εκείνη τη στιγμή βλέπω τον Κασιδιάρη να δίνει δυο, τρεις σφαλιάρες στη Λιάνα Κανέλλη».
Αφότου έγιναν όλα αυτά ο κ.Κασιδιάρης προσπάθησε να διαφύγει απο το πλατό της εκπομπής,ενω η κ.Κανέλλη  φώναζε σε έξαλλη κατάσταση. Άνθρωποι της εκπομπής αλλα και ο ίδιος ο κ.Παπαδάκης που προσπάθησαν να σταματήσουν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής χτυπήθηκαν και οι ίδιοι, όπως κατήγγειλαν.
Στη σημερινή εκπομπή ''Κοινωνία Ώρα MEGA'' η κ.Κανέλλη δήλωσε χαρακτηριστικά «Με πείραξε το κόψιμο για διαφημίσεις. Όταν τα πράγματα είναι μπροστά στα μάτια μας, δεν πρέπει να τα φοβόμαστε. Δες για παράδειγμα, ένα ματς που δεν διακόπτεται από διαφημίσεις. Ό,τι και να γράψουν την επόμενη οι οπαδικές εφημερίδες, όποιος ξέρει μπάλα καταλαβαίνει τι είδε» .
Η κ.Κανέλλη απάντησε και  σε όσους είπαν πως καλά της έκανε και δήλωσε απερίφραστα: «Δεν πειράζει μάτια μου. Η δημοκρατία είναι δύσκολο παιχνίδι. Πολλοί διατείνονται ότι το παίζουν αλλά το παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα και κατά το δοκούν. Άμα πας στην αγορά θα δεις ότι μπερδεύουν τη δημοκρατία με την καταναλωτική δημοκρατία».
Έλενα Μπαλατσιού