Με ανακοινώσεις τους ΟΙ Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Νεάπολης Μπέλλος, Club Π.Α.Ο.Κ Μακεδόνες και Ηλιούπολης  δηλώνουν την στήριξη τους στους συλληφθέντες συνοπαδούς τους. >>>

Ο Σύνδεσμος της Νεάπολης στην ανακοίνωση του αναλυτικά αναφέρει:
''Καλείται σύσωμη η κοινωνία του Π.Α.Ο.Κ. να παρευρεθεί αύριο 15/06/12 και ώρα 10:00 έξω από το δικαστικό μέγαρο. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.''
Στην δίκη του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος φίλων Π.Α.Ο.Κ Μακεδόνες δηλώνει ότι ο χορός που ετοίμαζε μετατρέπεται σε βραδιά αλληλεγγύης στους συλληφθέντες και για την οικονομική στήριξη των οικογενειών τους.Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μακεδόνων'':
Το CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ενημερώνει ότι το προγραμματσιμένο πάρτυ για τον εορτασμό των 20 χρόνων της ιδρύσεως του συνδέσμου, δυστυχώς μετατρέπεται σε βραδιά αλληλεγγύης για τους διωκόμενους συνοπαδούς μας.
Παρασκευή, 15/06/2012 CLUB CULT ΛΑΔΑΔΙΚΑ
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΟΣ
Τέλος Ο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ Ηλιούπολης στην ανακοίνωση του αναφέρει και αυτός με τη σειρά του πως ο ετήσιος χορός του συνδέσμου μετατρέπεται σε βραδιά αλληλεγγύης στους συλληφθέντες:
Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό μας την που θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιουνίου στην πισίνα Ατλαντίδα.
Ο Χορός πλέον πήρε την μορφή βραδιάς αλληλεγύης για τα αδέρφια μας και η παρουσία όλου του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου κρίνεται απαραίτητη.

Ωρα έναρξης 21.00
Τιμή πρόσκλησης 10ε