Πρέπει να κάνουμε σκοπό την προάσπιση της εθνικής μας ταυτότητας διότι η παγκοσμιοποίηση δείχνει πλέον καθαρά τα δόντια της, αποσκοπώντας να κατασπαράξει τους πάντες.
Και κατά την άποψη μας η πρόληψη για αυτή την Εθνική πανωλεθρία είναι η ενότητα και συνοχή μας ως Έθνους, όχι μόνο στο Ελληνικό Κράτος, αλλά και στον Οικουμενικό Ελληνισμό (Διασπορά) καθώς και η ενημέρωση όλων των Ελλήνων και Απόδημων. Γνωρίζουμε ότι η επιχειρούμενη διαγραφή τόσων αιώνων Ελληνικής Ιστορίας και της μεγαλειώδους Ελληνορθόδοξης πολιτισμικής διάρκειάς μας, αυτοί που κινούν τα νήματα της παγκοσμιοποίησης δεν θα μας τη συγχωρήσουν ποτέ! Για αυτό τον λόγο δίνουμε τον αγώνα μας δημιουργώντας την ιστοσελίδα www.totalpress365.gr, η οποία και ασχολείται με θεματα της ομογένειας. Θα εχουμε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με όλους τους φορείς της ομογένειας ώστε να υπάρξει ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της ιστορικής παρουσίας της Ελλάδος, του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής γλώσσας σ’ όλη την υφήλιο. Θέλουμε την βοήθεια σας σε αυτη την προσπάθεια μας. Γίνετε μέλος της ιστοσελίδας μας, στείλε μας την ιστορία κάποιου δικού σας ανθρωπου στα χρόνια της μετανάστευσης, φωτογραφίες απο το παρελθόν της πατρίδας ( Πόντος, Σμύρνη, Ιμβρος, Τένεδος, Πόλη και οπου αλλού βρίσκεστε) αλλά και κάθε νέο απο τον τόπο που ζέιτε.
Παράλληλα θέλοντας να ενημερώσουμε ολους τους Ελληνες για την Ιμβρο, την ζωη των Ελλήνων εκεί, για την Μικρά Ασία, την Πόλη, το Πατριαρχείο, δημιουργησαμε την ιστοσελίδα myimvros.blogspot.com οπως και το ιντερνετικο ραδιοφωνο press365web radio, το οποιο προωθει τα θέματα της ομογενειας. Ο Ελληνισμος στο διαιδικτυο λοιπόν, μέσα απο την προσπάθεια τεσσάρων νέων ανθρωπων, που ενωσαν τις δυνάμες τους απο την Κωνσταντινούπολη και την Ιμβρο, αλλά και την Θεσσαλονίκη. Θέλουμε την στήριξη σας. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
XZONESPORT@GMAIL.COM