Τα θύματά τους ήταν ηλικιωμένες γυναίκες. Οι δυο νεαροί λωποδύτες τις ακολουθούσαν και, όταν έβρισκαν την κατάλληλη ευκαιρία, τις πλησίαζαν, δήθεν για να ρωτήσουν κάτι, αλλά στην πραγματικότητα άρπαζαν τα χρυσαφικά που φορούσαν αυτές στο λαιμό και το ΄βαζαν στα πόδια! >>>

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Σερρών υπεύθυνοι για τέσσερις πανομοιότυπες περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από 13 Απριλίου 2012 έως 28 Μα΅ου 2012 στη Βέροια και στο Μακροχώρι Ημαθίας, είναι δυο νεαροί ηλικίας 19 και 28 χρόνων, ελληνικής καταγωγής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περίπτωσης κλοπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, πουλούσαν τα χρυσαφικά σε 41χρονο ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ. Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.