Κλείνει τον κόμβο της οδού Β. Ταβάκη με την οδό Σωτ. Πέτρουλα (είσοδος στον οικισμό της Θέρμης μετά τη γέφυρα) ο δήμος Θέρμης. Στο σημείο θα κατασκευαστούν νέα πεζοδρόμια. >>>

 

Η είσοδος στον οικισμό θα γίνεται περιφερειακά ακολουθώντας την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου από την οδό που έχει κατεύθυνση προς Τριάδι και από εκεί μέσω της οδού Καπετάν Χάψα.

Εναλλακτικά, όσοι έρχονται στη Θέρμη από τη Θεσσαλονίκη μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον παράπλευρο δρόμο της Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης –Μουδανιών, να περνούν κάτω από τη γέφυρα στο σημείο της Eurotech και από εκεί να ακολουθούν την Απ. Κουγιάμη.

Η κίνηση των οχημάτων που κατευθύνονται από το κέντρο της Θέρμης προς την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Πολυγύρου (έξοδος) θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγ. Νικολάου – Κεσσίδη – Μ. Αλεξάνδρου – Αγγ. Σικελιανού – Ανδ. Παπανδρέου και από εκεί έξοδος παραπλεύρως του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής προς τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Πολυγύρου.

Το διάστημα ολοκλήρωσης των εργασιών για το παραπάνω τμήμα είναι περίπου δυο μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 2310483400, 483417