Η προεκλογική περίοδος τελείωσε και επισήμως. Οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν το μυαλό τους στραμμένο στην επόμενη ημέρα των εκλογών. Όχι όμως σήμερα. Λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης οι πρωταγωνιστές της «μάχης» πέρασαν στιγμές χαλάρωσης ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα, ή παρέα με δημοσιογράφους. >>>

Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε την Κυπαρισσία, όπου πολίτες τον υποδέχθηκαν με αγκαλιές και φιλιά. Το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στην Πύλο για να ασκήσει, αύριο το πρωί, το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήπιε ένα ποτήρι κρασί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος σε μεζεδοπωλείο στην περιοχή του Καλλιμάρμαρου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φωτογράφους και οπερατέρ από όλο τον κόσμο.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος και δημοσιογράφους σε γνωστό εστιατόριο στην Αθήνα.

Στου Ζωγράφου και την πλατεία Γαρδένιας βρέθηκε το πρωί η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, όπου συζήτησε με γυναίκες τις επιπτώσεις της κρίσης στην ελληνική οικογένεια.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ξάνθη.

Σε μεζεδοπωλείο στην περιοχή του Μεταξουργείου πέρασε το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης μαζί με τους δημοσιογράφους, που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματός.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης βρέθηκε στην γενέτειρά του, την Ποταμιά Αρκαδία, απ' όπου ευχήθηκε «καλό βόλι».

Ο Θάνος Τζήμερος του συνασπισμού «Δράση – Δημιουργία ξανά» επισκέφθηκε το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στην παλαιά Βουλή, ενώ, οι «Οικολόγοι Πράσινοι» πέρασαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε ταβέρνα του Ψυρρή.