Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, με αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. >>>Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχτούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά και πιθανόν να σημειωθούν και κάποιες τοπικές μπόρες στην Πίνδο και σε ορεινές περιοχές στα βόρεια, που συνορεύουν με την Βουλγαρία. Στο Αιγαίο θα επικρατεί καλοκαιρία, ενώ θα συννεφιάσει τοπικά το πρώτο μισό της ημέρας σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13..29 στα δυτικά και θα φτάσει τους 30-31 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τους 26-27 στο Αιγαίο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ασθενείς, στο Ιόνιο βορειοδυτικοί και στο Αιγαίο δυτικοί-νοτιοδυτικοί.
Στην Αττική προβλέπεται λιακάδα, με λίγες τοπικές αραιές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα βορειότερα ορεινά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16...30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. 
Αίθριος θα είναι ο καιρός και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με αρκετό ήλιο και τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16...29 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα είναι ασθενείς.