Το ΠΑΣΟΚ δεν προτίθεται να συμμετέχει στην κυβέρνηση που αναμένεται να σχηματιστεί απόψε ή αύριο, με κοινοβουλευτικά του στελέχη ή πρώην υπουργούς. >>>

Αυτή την εντύπωση αποκόμισαν οι βουλευτές του Κινήματος, οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όπως φάνηκε, πάντως, στη χθεσινή συνεδρίαση της στενής ομάδας στελεχών την οποία έχει συγκροτήσει ο κ. Βενιζέλος υπάρχουν στελέχη τα οποία διαφωνούν με τη θέση αυτή. Η τελική θέση του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να διευκρινιστεί σήμερα μέχρι το βράδυ, καθώς θα συνεδριάσει και πάλι η ομάδα των «επτά» (Κ.Σκανδαλίδης, Μ.Ανδρουλάκης, Α.Διαμαντοπούλου,Μ.Χρυσοχοϊδης, Αν.Λοβέρδος, Π.Ευθυμίου και Ν. Ανδρουλάκης), υπό τον κ. Βενιζέλο.


Οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να επιταχυνθούν και απόψε να υπάρξει συνάντηση των Αντ. Σαμαρά, Ευ. Βενιζέλου και Φ. Κουβέλη, κάτι που δεν απέκλειε η Ιπποκράτους. Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δίνει μεγάλο βάρος στη συγκρότηση διαπραγματευτικής ομάδας, η οποία θα αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους κοινοτικούς εταίρους.

Αύριο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, θα συνεδριάσει στις 10 το πρωί, υπό την προεδρία του κ. Βενιζέλου η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.