Την Δευτέρα θα συνεχιστεί η καλοκαιρία σε όλη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις να αναμένονται στη δυτική Ελλάδα και την Μακεδονία. >>>
Ασθενείς, σύντομες βροχές δεν αποκλείονται σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα πελάγη, μέχρι τα 4 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους. Η θερμοκρασία θα διατηρήσει τις υψηλές τιμές, μέχρι τους 31 βαθμούς στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου, τους 32 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα και τους 37 βαθμούς στην κεντρική Ελλάδα.

Αναλυτικά:
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι στα θαλάσσια τοπικά νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 και το μεσημέρι στα νότια τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικών διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη  Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
 Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν  από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.